Så använder jag Ivacy för att se på iptv-tjänster

Om du vill ha den absoluta billigaste prenumerationspriset, så kolla in denna Singapore-baserade leverantör. Ivacy är inte bara mycket plånboksvänlig, men också visat stora prestandanivåer under våra tester. Även över längre sträckor, upplevde vi smidiga och konsekventa hastigheter med fördröjningar som var bättre än genomsnittet.

En utav det bättre sakerna är att Ivacy är billig & funkar till iptv kanaler, vilket inte alla vpn tjänster gör.

Säkerhet-Wise, Ivacy använder flera protokoll och 256-bitars kryptering. Det finns också några ytterligare avancerade säkerhetsfunktioner som delade tunnlar, en Kill-Switch och säker DNS.

Företagets integritetspolicy anger att den inte övervakar dina onlineaktiviteter eller håller några sessionsdata, och Ivacy lagrar inga personuppgifter utöver din e-postadress. För våra afrikanska läsare, det finns en liten fråga, eftersom “bedrägeribekämpning” politik gör det svårt för invånarna i någon afrikansk nation (annat än Sydafrika) att anmäla sig.

En annan liten fluga i salvan är att medan skrivbordet programvara är bra, Ivacy mobila klienter är inte särskilt bra eftersom de är alltför grundläggande.

Du har ett val av tre prenumerationer, och 2-årsplanen är den överlägset mest önskvärda-och faktiskt en av de billigaste planerna du ser någonstans. Ivacy erbjuder också återbetalningar, men det finns begränsningar: du kommer inte få en återbetalning om du har använt betalning Wall eller kryptovaluta för betalning. Paketen som finns tillgängliga är: