Ookla’s Speedtest börjar rulla ut nya mobila VPN i Android-appen

Även om Speedtest är nytt för VPN-spelet har appen funnits i evigheter. Det har varit en av de mest populära nätverk hastighetstestning apps så länge jag kan minnas.

Just nu tjänsten är i beta, och det kommer att vara helt gratis under denna tid. När betaperioden är klar, Speedtest Stort megatest av vpn-tjänster som gör dig anonym på nätet bör komma med både en gratis och en betald nivå, även om prissättningen inte har avslöjats just nu.

Det kostnadsfria alternativet kommer att stödja upp till 2 GB data per månad, medan vi antar att den betalda nivån kommer att erbjuda obegränsad anslutning. Tyvärr kommer alla data som används under standardnätverkstestningen också att räknas mot Speedtest VPN:s 2GB-gräns. Det är också en mobil-exklusiv tjänst, och vi tror inte Ookla har några planer på att göra en stationär client.

Den bästa VPN för Tor och vad man ska undvika

Speedtest ger en steg-för-steg guide om hur man kommer igång med sin nya VPNS.se test, men detta fungerade inte för oss. För att prova funktionaliteten för oss själva, var vi tvungna att ladda ner den senaste 4.4.29 uppdateringen från APK Mirror eftersom appen i Play Store inte hade sett en uppdatering i veckor. Om du längtar efter att prova detta nu, kan du lika gärna gå den väg vi gjorde. Om inte, kan du helt enkelt vänta på Play Store OTA uppdateringen att landa på din enhet.